Otrobanda West End – Commerciële Verhuur

vanaf ANG 2,500
,
voeg toe aan favorieten

Aida Moret

Telefoon:(+5999) 661 9500
Email:aida@moretrealestate.com

Neem contact op

Ik heb interesse

Je zoekresultaten

Omschrijving

WEST END is een nieuw gebouw dat momenteel in aanbouw is. Op deze nieuwe locatie bevinden zich 17 nieuwe units, die in bepaalde gevallen gecombineerd kunnen worden. Op de tweede en bovenste verdieping zijn units exclusief bestemd voor horecagelegenheden, units op de begane grond zijn beschikbaar voor diverse concepten.

De goedkoopste unit is te huur vanaf 2.717 ANG per maand met 50 m2. Er zijn ook 2 kiosks te huur voor 2.500 ANG per maand.

West End richt zich op het creëren van een ervaring die je zou verwachten in een grootstedelijke toplocatie, met comfortabele zitplaatsen, gemakkelijke toegang (liften), een schone en veilige locatie. De USP is het hebben van verhoogde overdekte ruimtes die uitkomen op de meest iconische Handelskade, met uitzicht op de drijvende brug en de waterdoorgang onder de hoge brug. In het gebied Otrobanda zijn enorm veel monumentale historische plekken met veel verhalen.

WEST END streeft naar langdurige relaties en gemeenschappelijke groei, dit is de belangrijkste focus bij het selecteren van kandidaten.

De stijl zal een mix zijn tussen hedendaagse architectuurstijl, bijna grootstedelijk, terwijl het past binnen de lokale context. Consistentie en aantrekkingskracht zijn essentieel.

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag verder.

 

 

Area:
Land: Netherlands Antilles
Property Id: 48492
Prijs: vanaf ANG 2,500
Gemeubileerd: nee
Gated Community: nee
Huisdieren Toegestaan: nee
Zwembad: nee
Grond: n.v.t.

Vergelijkbaar

vergelijk

Kantoorunit – Ring

ANG 1,750
30 m2
oppervlak
november 16, 2022
vergelijk

Punda – Commerciële ruimtes

ANG 75
aida
juni 8, 2022
vergelijk

Pietermaai – office

ANG 11,500
7
slaapkamers
1
badkamers
januari 26, 2022
  • Wijzing valuta

  • Uitgebreid zoeken

Vergelijk