Salinja Woning te gebruiken voor Commercieel

ANG 529,000
,
voeg toe aan favorieten

Pamela Nunez

Telefoon:(+5999) 688 6463
Email:pamela@moretrealestate.com

Neem contact op

Ik heb interesse

Je zoekresultaten

Omschrijving

Het betreffende pand is een voormalige woning die is omgebouwd tot een kantoorpand. Het uit een grote en een kleine unit, met een apart bijgebouw op het terrein. De grote unit is verdeeld in drie kantoorruimtes. Er zijn ook twee badkamers, een keuken en een vervallen achterporch. Een metalen opvangbak met houten treden leidt naar de zolder, die is opgedeeld in twee kantoorruimtes.

De kleine unit bestaat uit een werkruimte, waar momenteel een nagelstudio is. Beide units hebben een eigen ingang. Het kantoorpand heeft een schilddak en een lessenaarsdak gekleed met dakpannen. De plafonds bestaan uit gipsplaten, met in sommige ruimtes zichtbare houten balken.

De vloeren zijn ondertussen gemaakt van gewapend beton en afgewerkt met porseleinen tegels en gladgestreken beton. De zoldervloeren zijn van hout en afgewerkt met laminaat. De ramen zijn voorzien van traliewerk en sommige ramen en buitendeuren hebben zonwering. Het terrein is omheind aan alle vier zijden.

Het kantoorpand heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 125 vierkante meter, de zolder is 35 vierkante meter, de schuine achterporch is 10 vierkante meter en het aparte bijgebouw is 20 vierkante meter. Rondom de gebouwen ligt een goed onderhouden tropische tuin. Het perceel is grotendeels bestraat met klinkers en delen met asfalt. Er is voldoende ruimte voor meerder autos (+/- 8 stuks).

De wanden die de 2 eenheden van elkaar scheiden kunnen worden verwijderd, zodat u in plaats van twee afzonderlijke ruimtes een geheel gescheiden kunt plaatsen. Deze ruimte kan ook dienst doen als woonkamer en alle kantoorruimtes kunnen dienst doen als slaapkamers.

Over het algemeen verkeert het pand in goede staat van onderhoud. De vraagprijs is NAf 529.000 kk, voor meer informatie kunt u contact opnemen met de makelaar, +5999- 688 6463

Area:
Land: Netherlands Antilles
Property Id: 48363
Prijs: ANG 529,000
Oppervlakte: 750 m2
Kamers: 4
Badkamers: 2
Gemeubileerd: nee
Gated Community: nee
Huisdieren Toegestaan: ja
Zwembad: nee
Grond: eigendomsgrond
Ongemeubileerd
Tuin
Elektrisch Toegangshek
Zolder
Opbergruimte
Air Conditioning

Vergelijkbaar

vergelijk

Cas Abou – Villa met zwembad en panora...

ANG 1,495,000 k.k.
6
slaapkamers
2
badkamers
september 21, 2023
vergelijk

Kwartje – Tropische villa met zwembad

ANG 775,000 k.k.
3
slaapkamers
2
badkamers
september 14, 2023
vergelijk

Mahaai – Gezinswoning met zwembad

ANG 595,000 k.k.
5
slaapkamers
5
badkamers
september 12, 2023
  • Wijzing valuta

  • Uitgebreid zoeken

Vergelijk