Piscadera – Harbour Village Bungalow

ANG 700,000 k.k.
,
voeg toe aan favorieten

Pamela Nunez

Telefoon:(+5999) 688 6463
Email:pamela@moretrealestate.com

Neem contact op

Ik heb interesse

Je zoekresultaten

Omschrijving

Deze aantrekkelijke bungalow, gelegen in het beveiligde Piscadera Harbour Village, biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een geweldig investeringsobject. De woning bevindt zich in een gated community met een gezamelijk zwembad en ligt gunstig in de wijk Piscadera, in de nabijheid van de zee, diverse restaurants, prestigieuze hotels en op korte afstand van het stadscentrum.

Met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een ruim balkon aan zowel de zijkant als de achterzijde, biedt deze bungalow een comfortabele leefruimte. De gunstige ligging zorgt voor een constante verfrissende bries, terwijl de woonkamer met zijn hoog plafond een luchtig en ruimtelijk gevoel creëert. De keuken, naast de woonkamer gelegen, maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte.

Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en het pand beschikt over een heater voor warm water. Buiten geniet je van twee handige parkeerplaatsen direct voor de woning en een dakterras met een schitterend uitzicht.

De bungalow is niet alleen een comfortabel thuis, maar ook een solide investering. Ideaal voor wie zich wil richten op vakantieverhuur of langetermijnverhuur. Recente upgrades, waaronder nieuwe tegels en recent dakonderhoud, samen met een frisse verflaag, versterken de esthetische aantrekkingskracht.

Het resort zelf wordt goed onderhouden, met recente volledige renovatie van het zwembad, waardoor het een aantrekkelijke woonomgeving is. Belangrijk om te vermelden is dat de woning op erfpacht staat.

Met een vraagprijs van ANG 700.000 k.k. (circa $370.000) vertegenwoordigt deze bungalow niet alleen een comfortabel en stijlvol thuis, maar ook een investering met potentieel rendement. Neem de kans waar om jezelf te vestigen in dit goed verzorgde stukje paradijs op Curaçao.

Voor meer informatie of bezichtigingen, kunt u contact nemen met +5999 – 6886463

Area:
Land: Netherlands Antilles
Property Id: 53115
Prijs: ANG 700,000 k.k.
Oppervlakte: 254 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gemeubileerd: ja
Gated Community: ja
Huisdieren Toegestaan: nee
Zwembad: gemeenschappelijk zwembad
Grond: erfpacht
Gemeubileerd
Furnished
Balkon
Balcony
Elektrisch Toegangshek
Electric Gate
Wasmachine en Droger
Washer and Dryer
Koelkast
Fridge
Air Conditioning
Warm Water
Microwave

Vergelijkbaar

vergelijk

La Vista – Penthouse met Zwembad

ANG 695,000
2
slaapkamers
2
badkamers
april 29, 2024
vergelijk

Hoenderberg – Ruime Familiewoning

ANG 425,000 kk
3
slaapkamers
2
badkamers
april 26, 2024
vergelijk

De Savaan – Nieuwbouwwoning

ANG 322,000
3
slaapkamers
2
badkamers
april 23, 2024
  • Wijzing valuta

  • Uitgebreid zoeken

Vergelijk