Otrobanda woning met twee appartementen

ANG 479,000
,
voeg toe aan favorieten

Aida Moret

Telefoon:(+5999) 6619500
Email:aida@moretrealestate.com

Neem contact op

Ik heb interesse

Je zoekresultaten

Omschrijving

Deze ruime hoekwoning is gelegen in Otrobanda, vlakbij het gloednieuwe ziekenhuis en bekende hotels als Corendon, Marriot en het Renaissance hotel.

Omdat het een hoekwoning is, is het huis toegankelijk via twee verschillende wegen en heeft het twee aparte poorten waar u het pand kunt betreden en uw auto kunt parkeren.

Dit huis was vroeger een grote gezinswoning. De huidige eigenaar heeft de woning opgesplitst in de hoofdwoning, een appartement en een kantoor. Het hoofdhuis heeft een eigen groene tuin en zwembad. De hoofdwoning heeft een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, 1 badkamer en een keukengedeelte. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De woning is goed onderhouden.

Het kantoor bevindt zich naast de deur aan dezelfde kant van de straat als de hoofdwoning en heeft twee verdiepingen. De begane grond heeft een entree lobby met een complete badkamer voor bezoekers, naast de lobby is een ruime open ruimte en daarnaast een kamer. Er zijn trappen die naar de begane grond gaan, hier is nog een kamer met een deur die uitkomt op de andere ingang aan de andere kant van de straat. Dit kantoor zou ook omgebouwd kunnen worden tot een 2 of 3 slaapkamer appartement. Het kantoor heeft veel buitenruimte en parkeergelegenheid en een buitenterras.

Aan de andere kant van de straat waar u ook het pand kunt betreden is aan de rechterkant een deur. Dit is de toegang tot het appartement met één slaapkamer. Dit appartement heeft twee verdiepingen. Op de begane grond de woonkamer, keuken en badkamer en een trap die u naar de slaapkamer op de eerste verdieping brengt.

De woning is opgesplitst door middel van droge muren. Het is heel goed gedaan, daarom valt het niet op. Omdat het een droge muur is, is het gemakkelijk om ze te laten verwijderen en het pand terug te veranderen in één grote gezinswoning, of één huis en één appartement.

Voor verdere vragen over het huis kunt u contact opnemen met de makelaar op +5999 6619500

Area:
Land: Afghanistan
Property Id: 22553
Prijs: ANG 479,000
Oppervlakte: 273 m2
Oppervlakte: 645 m2
Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Grond: eigendomsgrond
Gemeubileerd: nee
Zwembad: ja
Huisdieren Toegestaan: ja
Gated Community: nee
air conditioning
elektrisch toegangshek
gastenappartement
zwembad

Vergelijkbaar

vergelijk

Jan Sofat – Villa Met Zwembad

ANG 720,000
2
slaapkamers
2.5
badkamers
december 8, 2022
vergelijk

Damacor – woning met prachtig uitzicht

ANG 1,195,000
5
slaapkamers
3
badkamers
augustus 11, 2022
vergelijk

Jan Thiel – Lagunisol resort

ANG 439,000
3
slaapkamers
2
badkamers
125 m2
oppervlak
augustus 11, 2022
  • Wijzing valuta

  • Uitgebreid zoeken

Vergelijk