Otrobanda – Historic monument home

ANG 2,350
,
voeg toe aan favorieten

Aida Moret

Telefoon:(+5999) 6619500
Email:aida@moretrealestate.com

Neem contact op

Ik heb interesse

Je zoekresultaten

Omschrijving

Dit historisch monument met een symmetrische opzet in Otrobanda, gebouwd rond de eeuwwisseling van de 19e eeuw is momenteel te huur. Dit zeer ruime gebouw heeft 3 slaapkamers, 3 woongedeeltes, 2 badkamers, 2 terrassen en een afgesloten carport die parkeermogelijkheden biedt op het perceel.

Woongedeelte

Via de achteringang kom je in een gezellige zithoek waar je kunt genieten van de kalme wind terwijl je je dag voorbereidt met een kopje koffie of thee. Deze ruimte is verbonden met de woonkamer en keuken via een gang met aan elke kant slaapkamers. Zodra u de woonkamer binnenkomt die minimaal is ingericht, er is hier een kookeiland en een mahoniehouten eettafel. Het hoofdgedeelte heeft een aangrenzende ruimte aan de voorkant van het huis, die u naar een gebied brengt waar u kunt ontspannen in de hangmat of aan uw tafel kunt zitten met uw computer.

Rust & fris op

De slaapkamers zijn ruim, ongeveer 16 vierkante meter, en met Portugese tegels in oude stijl. De badkamer zijn modern, beide onlangs gerenoveerd, elk in eigen stijl, de ene is modern-chic, terwijl de andere minimalistisch is, bijna industrieel met zijn betonnen muren en vloeren. Er zijn twee hoofdslaapkamers die symmetrisch zijn en tegenover elkaar staan, verbonden met de badkamers. Een van deze slaapkamers plus badkamers aan de linkerkant van het huis heeft een eigen ingang en kitchenette, aangezien dit voorheen werd gebruikt als studio en de mogelijkheid biedt voor volledige privacy in het huis. De derde slaapkamer is net iets kleiner van formaat, gelegen aan de achterzijde van de woning.

De woning is gemeubileerd, maar niet alle meubels en kunst op de foto’s zijn inbegrepen.

Verder is de woning te betreden via een elektrische poort, die leidt naar de garage en de badkamers zijn voorzien van warm water.

Neem voor meer informatie contact op met Aida Moret +5999 6619500

Area:
Land: Curaçao
Property Id: 21054
Prijs: ANG 2,350
Oppervlakte: 395 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Grond: n.v.t.
Gemeubileerd: ja
Zwembad: nee
Beschikbaar: Per direct
Huisdieren Toegestaan: in overleg
Gated Community: nee
air conditioning
gemeubileerd
elektrisch toegangshek
warm water
koelkast
oven

Vergelijkbaar

vergelijk

Scherpenheuvel – Woning met zwembad

ANG 4,750
3
slaapkamers
2
badkamers
december 5, 2022
vergelijk

Santa Catharina – Prachtige grote fami...

ANG 2,700
5
slaapkamers
2.5
badkamers
oktober 10, 2022
vergelijk
rented

Julianadorp – Prachtige Tropenwoning

ANG 3,500
3
slaapkamers
2
badkamers
oktober 3, 2022
  • Wijzing valuta

  • Uitgebreid zoeken

Vergelijk