Bellevue Villas – Penthouse

ANG 3,150
,
voeg toe aan favorieten

Myrthe Jager

Telefoon:(+5999) 693 0491
Email:myrthe@moretrealestate.com

Neem contact op

Ik heb interesse

Je zoekresultaten

Omschrijving

Dit prachtige penthouse is gevestigd in het Bellevue Villas Resort en beschikt over 4 slaapkamers, 3,5 badkamers en 2 balkons met prachtig uitzicht. Het resort is beveiligd door middel van een hoge muur en een automatische poort. Verder beschikt het resort over een gemeenschappelijk zwembad en ligt het resort goed op de wind. 

Bij binnenkomst komt u terecht in de woonruimte waar eveneens de keuken is gevestigd. Naast de keuken komt u terecht in een hal die leidt naar de slaapkamers. Op de benedenverdieping zijn er 3 slaapkamers gevestigd en 2,5 badkamers. Wanneer u naar boven treedt, komt u terecht in de masterbedroom. De masterbedroom beschikt over een ensuite badkamer en een walk-in-closet. Daarnaast beschikt de masterbedroom ook nog eens over een balkon met uitzicht over het resort.

De oppervlakte van het penthouse bedraagt 240m2.  

Het Bellevue Villas Resort is gelegen in Biesheuvel, een hoger gelegen buurt waardoor u kunt genieten van prachtig uitzicht en heerlijke wind. Deze buurt is zeer goed te bereiken via meerdere ontsluitingswegen zoals onder andere de Schottegatweg en de Emancipatieboulevard. Alle scholen zijn vanaf deze locatie goed bereikbaar. De hoge- en centrale ligging van de buurt Biesheuvel brengt een prachtig uitzicht en een heerlijk frisse bries met zich mee. Het centrum van Punda is circa 10 minuten rijden, Mambo Boulevard is circa 15 minuten rijden en het vliegveld Hato is eveneens circa 15 minuten rijden. 

De vraagprijs van deze woning bedraagt NAF 3150,- . Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Myrthe Jager(+599 9) 693 0491.

Land: Netherlands Antilles
Property Id: 40323
Prijs: ANG 3,150
Oppervlakte: 240 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3.5
Gemeubileerd: nee
Gated Community: ja
Huisdieren Toegestaan: nee
Zwembad: gemeenschappelijk zwembad
Grond: n.v.t.
Ongemeubileerd
Balkon
Elektrisch Toegangshek
Gemeenschappelijk Zwembad

Vergelijkbaar

Blue Bay – Le Blue Penthouse

ANG 5,640 per maand
september 22, 2023
vergelijk

Equestrian Residence – Nieuw apparteme...

ANG 2,990 per maand
2
slaapkamers
2
badkamers
september 18, 2023
vergelijk

Grote Berg – Modern 2 slaapkamer appar...

ANG 1,850 per maand
2
slaapkamers
1
badkamers
september 15, 2023
  • Wijzing valuta

  • Uitgebreid zoeken

Vergelijk