Je zoekresultaten

Over mij

Hallo! Mijn naam is Noa en ik ben in Nederland geboren en getogen. In 2020 heb ik de grote stap gezet om te emigreren naar het prachtige Curaçao.

Makelaardij heeft altijd al mijn interesse gehad sinds mijn kindertijd en kan het nu ook daadwerkelijk mijn beroep noemen, en dat nog wel op een fantastisch mooi tropisch eiland.

Mijn streven is om altijd zo snel mogelijk de behoeften van mijn klanten in te schatten en tegelijkertijd met ze mee te denken over eventuele obstakels waar ze tegenaan lopen, om ze vervolgens hierin te begeleiden. Ik luister aandachtig naar wat elke klant nodig heeft en stem mijn diensten daarop af. Het geeft me veel voldoening en energie wanneer ik de perfecte match kan maken tussen mijn klanten en hun droomwoning.

Naast mijn werk in de makelaardij run ik ook mijn eigen branding agency. Met mijn achtergrond in design en strategie breng ik extra vaardigheden naar de vastgoedwereld. Of je nu een huis wilt kopen, verkopen, huren of verhuren, ik help je graag gedurende het hele proces. Aarzel niet om contact met me op te nemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ik spreek Nederlands, Engels en na het volgen van een aantal cursussen kan ik inmiddels ook al behoorlijk wat Papiaments verstaan.

Buiten mijn werk geniet ik enorm van bakken en koken samen met mijn vriend. Daarnaast zijn we dol op reizen en het ervaren van verschillende culturen over de hele wereld, en natuurlijk het proeven van heerlijk eten.

Contact Details

Neem contact op

Mijn aanbod

vergelijk
verhuurd

Royal Palm – Gemeubileerd 1 slaapkamer...

ANG 2,100
1
slaapkamers
1
badkamers
januari 30, 2024

Vergelijk